Novinky

Druhá generácia pokračuje v rodinných hodnotách – Keď filantropia spája rodinu aj firmu

Ďalšie zo série stretnutí slovenských rodinných firiem, tentokrát na tému filantropie v rodinných firmách, sa uskutoční 18. a 19. apríla 2024 v Prešove. Podujatie sa koná s podporou Združenia podnikateľov Slovenska.

Ochota pomáhať a dávať je zakorenená v hodnotových rebríčkoch väčšiny jednotlivcov, ale aj vo výchove v mnohých rodinách. Je prirodzené, že takéto rodiny prenášajú túto filozofiu aj do svojho podnikania a pravidelne podporujú rôzne filantropické projekty. O tom, ako rozbehnúť takýto vlastný projekt, či priamo systém pomoci, aby bol dlhodobo udržateľný a legislatívne správny, porozprávajú hostia, ktorí sa filantropii venujú, ale aj partneri a odborníci z rôznych oblastí. Okrem toho bude seminár venovaný aj aktualitám z oblasti správy rodinného majetku, firemného nástupníctva a rovnako bude obohatený o vzájomné diskusie a networking.

Kedy a kde

  • 18. - 19. apríla 2024

Seminár začína vo štvrtok večer o 18:00 hod. úvodným rozhovorom s hosťami, spoločnou večerou a neformálnym posedením. V piatok budú na programe odborné prednášky a rozhovory s ďalšími hosťami. Podujatie bude zakončené spoločným obedom o 13:00.

  • v Plaza Beach Resort (Kutuzovova 4, Prešov)

Registrácia

Registrovať sa môžete na [email protected]

Páčil sa Vám článok?
ZPS na sociálnych sieťach