Novinky

Konferencia o transfere technológií

Pozývame vás na konferenciu COINTT (Cooperation Innovation Technology Transfer), ktorá približuje možnosti spolupráce podnikateľského sektora s vedeckými inštitúciami.

Podujatie organizuje Centrum vedecko-technických informácií SR, Odbor transferu technológií a jeho spoluorganizátorom je aj Združenie podnikateľov Slovenska.

Účastníci podujatia budú mať možnosť lepšie porozumieť a identifikovať príležitosti, ktoré spolupráca akademickej a súkromnej sféry prináša. Konferencia tiež poskytne priestor pre diskusiu a výmenu názorov medzi odborníkmi z radov vedcov a podnikateľmi v oblastiach, akými sú ochrana duševného vlastníctva, transfer technológií, inovácie, výskum a vývoj a podpora podnikania. 

Hlavná témou 4. ročníka podujatia budú "Biele miesta v inováciách a transfere technológií" s cieľom nájsť odpoveď na otázku, ako tieto „biele miesta“ vyplniť v oblasti transferu technológií, čo sa týka praxe. Kľúčové témy odznejú formou prednášok, prezentácií a panelových diskusií. 

Dvojdňové podujatie privíta hostí z radov podnikateľov, akademikov, vedeckovýskumných pracovníkov, zástupcov neziskových organizácií a podnikateľských asociácií zo Slovenska i zahraničia.

Záštitu nad podujatím prevzala prezidentka SR Zuzana Čaputová.

Termín

24. - 25. októbra 2023

Miesto 

Bratislava, Hotel Saffron (Radlinského 27)

Ako sa prihlásiť

Vstup je voľný, počet miest je obmedzený.

Na prihlásenie je potrebná registrácia. Registráciu a viac informácií o podujatí nájdete kliknutím na tento odkaz.

V prípade otázok kontaktujte sekretariát Združenia podnikateľov Slovenska na adrese [email protected]

Páčil sa Vám článok?
ZPS na sociálnych sieťach