Novinky

Štartuje jubilejný 20. ročník súťaže Podnikateľka Slovenska

Už tri dekády je možné na Slovensku slobodne podnikať a jubilejný dvadsiaty raz majú ženy šancu dokázať nielen to, že sú v podnikaní rovnako vytrvalé a húževnaté ako muži, no zároveň zviditeľniť svoj biznis tak, aby o ňom vedelo celé Slovensko.

Štartuje jubilejný 20. ročník súťaže Podnikateľka Slovenska

Slovak Business Agency (SBA), organizátor súťaže, spustil 14. októbra na svojej stránke www.podnikatelkaslovenska prihlasovanie, no podujatie chce vzdať hold aj 17. novembru a 30. výročiu nežnej revolúcie – udalosti, ktorá odštartovala zásadné spoločenské zmeny v našej krajine. 

Už tri dekády je možné na Slovensku slobodne podnikať a jubilejný dvadsiaty raz majú ženy šancu dokázať nielen to, že sú v podnikaní rovnako vytrvalé a húževnaté ako muži, no zároveň zviditeľniť svoj biznis tak, aby o ňom vedelo celé Slovensko. Prihláška do súťaže je najlepšou možnou voľbou. Ženy - podnikateľky sa môžu prihlásiť do súťaže samy, no po tretí rok ich rovnako môže nominovať aj iná osoba. 

Podnikateľky sa môžu prihlásiť do štyroch základných kategórii:

  • Začínajúca podnikateľka
  • Výnimočná podnikateľka
  • Inovatívna podnikateľka
  • Úspešná živnostníčka

Okrem toho budú udelené aj výnimočné ocenenia za podporu a rozvoj podnikania, inšpiratívny príbeh a mediálnu podporu podnikania na Slovensku. A, prirodzene, v hre bude cena pre absolútnu víťazku za rok 2019.

Systém súťaže zostáva rovnaký ako v minulosti. Z prihlásených podnikateliek vyberie odborná porota nominantky a následne dostane priestor verejnosť, aby rozhodla o víťazkách.

Slávnostné vyhlásenie výsledkov súťaže Podnikateľka Slovenska 2019 prebehne 20. 02. 2020.    

Páčil sa Vám článok?
ZPS na sociálnych sieťach