Novinky

Na pomoc podnikateľom

Spoločnosť Telefónica O2 Slovakia zvýšila po zavedení programu O2 Moja Firma svoj trhový podiel v segmente živnostníkov a malých a stredných firiem o 3 percentuálne body.

Spoločnosť Telefónica O2 Slovakia zvýšila po zavedení programu O2 Moja Firma svoj trhový podiel v segmente živnostníkov a malých a stredných firiem o 3 percentuálne body. Od septembra 2010, kedy O2 spustilo ponuku programu O2 Moja Firma, sa trhový podiel O2 v uvedenom segmente zvýšil z 8% na 11%. Z uvedených údajov vyplýva, že 11 % živnostníkov a malých a stredných firiem si zvolilo flexibilnú ponuku, ktorá sa prispôsobuje ich potrebám.

O programe O2 Moja Firma
Podmienkou pre aktiváciu programu O2 Moja Firma je pridelené identifikačné číslo organizácie (IČO). Súčasťou aktivácie je podpis Rámcovej zmluvy s uplatnením vybraných zliav. Viazanosť v Rámcovej zmluve je stanovená na 6, 12, 18 alebo 24 mesiacov, pričom je na samotnom zákazníkovi, pre ktorú z možností viazanosti sa rozhodne. Jednou z podmienok Rámcovej zmluvy je dodržanie minimálneho mesačného obratu, ktorý si zákazník zvolí, jeho minimálna výška je 25 €. O2 pritom poskytuje 20-percentnú rezervu plnenia tohto obratu.
 
Maximálny cenový strop za volania
Užívateľ programu O2 Moja Firma za volania na účastnícke čísla do všetkých sietí v SR a zo SR do Česka, Maďarska, Rakúska, Poľska, Veľkej Británie a Írska nezaplatí na jednu SIM kartu mesačne viac ako 55 € s DPH. Zákazník tak získa možnosť neobmedzených volaní na uvedené smery každý mesiac za stanovenú maximálnu cenu, a to bez nutnosti platenia akéhokoľvek pravidelného mesačného poplatku.
 
Výhody pri uzavretí Rámcovej zmluvy
K uzatvoreniu Rámcovej zmluvy poskytuje O2 zákazníkovi podľa dĺžky viazanosti a dohodnutého minimálneho mesačného obratu možnosť získať zľavy na vybrané služby. Klient si sám vyberie službu, ktorá je preňho najvýhodnejšia, pričom vyberať si môže spomedzi zliav na mobilné služby Vo Firme Neobmedzene a Mojim trom, balíčky 100 SMS/MMS a O2 Data Neobmedzene, zliav na faktúru alebo po troch mesiacoch využívania služby na mobilný telefón podľa svojho vlastného výberu.
 
PN

Páčil sa Vám článok?
ZPS na sociálnych sieťach